Snabba leveranser

Kvalitetsvaror

30 dagars öppet köp

Produkter

När du registrerar dig som kund hos Dainty Dog, lämnar du en bekräftelse på har läst, förstått och accepterat de köpvillkor som följer nedan. 


Åldergräns

Du måste vara 18 år eller äldre för att handla på Daintydog.se, Om du är under 18 år måste du ha din målsmans godkännande.

Betalsätt

Klarna Checkout

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du  hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

Faktura genom Payson

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Payson. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av dobaz överlåtna till Payson. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. 50 kr, samt dröjsmålsränta med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso

Banköverförning via Payson

Beställningar

Beställningar är bindande. Vi levererar inom Sverige men även i Norden efter kontakt med oss. Vi tillämpar ingen minsta ordersumma. Beställning som göres i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Dainty Dog lider ekonomisk eller annan skada polisanmäls.

Leverans

Normalt levereras ditt paket inom 2-4 arbetsdagar. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning. Om den beställda varan tagit slut i lager kontaktar vi dig.


Frakt inom Sverige

Vi tillämpar enhetsfrakt inom Sverige. Du betalar endast frakt en gång, oavsett hur många produkter du köper. När du handlar för mer än 1 200 kronor + moms så bjuder vi på frakten.

Norden (exklusive Sverige)
För beställningar till andra länder inom Norden tillämpar vi enhetsfrakt på 99 kronor.
(Norge, Danmark, Finland)

Vid byte/retur av vara står du som kund för alla fraktkostnader. Är varan däremot felaktig står vi för returfrakten.

Konsumentskydd vid distansavtal

Dainty Dog tillämpar Lag om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal. Detta innebär att du som köpare har rätt till 14 dagars ångerrätt på inköpta varor, räknat från den dagen som du mottog varan. Dainty Dog erbjuder dig som kund ända upp till 30 dagars öppet köp, så du kan känna dig trygg och kan prova produkten i lugn och ro.

Med angivande om att man önskar ångra sitt köp. Varorna får inte sändas mot postförskott. Vid byte/retur av vara, står du som kund för alla fraktkostnader. Är varan däremot felaktig (reklamation) står vi för returfrakten.

  • Varan ska vara oanvänd
  • Originalförpackningen skall vara oskadad
  • Produkten skall vara komplett, dvs. alla tillbehör måste returneras. Dainty Dog förbehåller sig rätten att i de fall returen ej är komplett reducera det återbetalade beloppet med värdet på de saknade eller skadade delarna.

Innan kunden skickar tillbaka produkten skall denne kontakta Dainty Dog och få ett godkännande.

Reklamationer
Kontakta oss

Vid reklamationer måste du först kontakta oss för att få en svarspost för fri returfrakt. Ansvaret för att försändelsen når oss ligger på dig som kund. Vi står för returfraktkostnaden för godkända reklamationer.

Kvitto/Orderbekräftelse

Den e-postbekräftelse du erhåller när du lägger din beställning gäller som kvitto. Önskar du papperskvitto ber vi dig skicka ett mail till info@daintydog.se så ordnar vi givetvis detta till dig. Om du inte fått en orderbekräftelse inom 60 minuter, vänligen kontrollera att din e-post adress stämmer och maila oss så skickar vi om bekräftelsen.

 
Försändelser som ej lösts ut

Försändelsen ligger kvar i 30 dagar, därefter returneras paketet till oss.
För försändelse som ej lösts ut/hämtats ut och som gått i retur till Dainty Dog debiteras en avgift för att täcka våra frakt- och administrationskostnader enligt nedan:

350 kr inklusive moms för postförskottsförsändelser
245 kr inklusive moms för övriga försändelser


Sekretess

All information som du lämnar om dig själv, t.ex. vid en beställning på www.Daintydog.se, används endast internt hos Dainty Dog. Inga uppgifter om dig kommer att föras vidare till tredje part.

Övrigt

Vi reserverar oss för slutförsäljning samt eventuella skriv/text-fel samt att bilderna kan ge olika färgnyanser i olika datorer.
Alla varor förblir Dainty Dog's egendom tills full betalning erlagts. Alla bedrägerieförsök och falska beställningar polisanmäls med rättslig följd.

Force Majeure 

Dainty Dog  skall vara befriat från skadestånd och andra påföljder om fullgörelsen av avtalet eller köpet hindras eller försvåras av någon omständighet - såsom t.ex. krig, myndighetsingripande, oroligheter, inskränkningar i energitillförseln, arbetsmarknadsstörningar, förbud, restriktioner, uteblivna tillstånd, olyckshändelser, ogynnsamma transport- eller väderleksförhållanden eller uteblivna leveranser från underleverantörer - som Dainty Dog  skäligen inte kunnat förutse vid tiden för avtalets eller köpets slutande och vars följder Dainty Dog  inte heller kunnat undvika eller övervinna.

Kontakta vår marknadsavdelning för mer information, e-mail: marketing@daintydog.se

Ring kundtjänst: +46 702 18 85 77

Dainty Dog | Storgatan 3 | 521 51 Floby | info@daintydog.se